Varkensvlees en Ei Sushi



Een heerlijke variant op traditionele sushi met de toevoeging van mals varkensvlees en zachte omelet, waardoor elke hap een smaakexplosie wordt.

Ingredients:

  • 300g sushi rijst
  • 250ml water
  • 50ml rijstazijn
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 theelepel zout
  • 200g varkensvlees, dun gesneden
  • 4 eieren
  • 4 nori vellen
  • Sojasaus, voor serveren
  • Wasabi, voor serveren
  • Gember, voor serveren

Instructions:

Follow the directions on the package to make the sushi

There are a lot of rijstazijn, suiker, and zout in one come to suiker and zout being opgelost

Roll the fried chicken through the fried rice and let it cool

As soon as the dun is done, put the varkensvlees in a pan and heat it up

Set the meat aside in a bowl and cook the omelettes in a pan

Place a nori sheet on a sushi mat and spread a double layer of sushi rice on top of it

Put a thick varkensvlees and a hard omelet on the rice

Roll the sushi up with the help of the mat

Repeat this process with the rest of the nori flakes and ingredients

Cut each roll into pieces that are about 2 centimeters thick

Serve the sushi with soy sauce, wasabi, and ginger


Comments

Popular Posts