Varkensvlees en Ei Sushi
Een heerlijke variant op traditionele sushi met de toevoeging van mals varkensvlees en zachte omelet, waardoor elke hap een smaakexplosie wordt.
Ingredients:
- 300g sushi rijst
- 250ml water
- 50ml rijstazijn
- 1 eetlepel suiker
- 1 theelepel zout
- 200g varkensvlees, dun gesneden
- 4 eieren
- 4 nori vellen
- Sojasaus, voor serveren
- Wasabi, voor serveren
- Gember, voor serveren
Instructions:
Follow the directions on the package to make the sushi
There are a lot of rijstazijn, suiker, and zout in one come to suiker and zout being opgelost
Roll the fried chicken through the fried rice and let it cool
As soon as the dun is done, put the varkensvlees in a pan and heat it up
Set the meat aside in a bowl and cook the omelettes in a pan
Place a nori sheet on a sushi mat and spread a double layer of sushi rice on top of it
Put a thick varkensvlees and a hard omelet on the rice
Roll the sushi up with the help of the mat
Repeat this process with the rest of the nori flakes and ingredients
Cut each roll into pieces that are about 2 centimeters thick
Serve the sushi with soy sauce, wasabi, and ginger
Comments
Post a Comment